Veiligheids -, zonwerend – en akoestisch glas De Grom NV. Erembodegem-Aalst.

Veiligheidsglas

Een uitgebreid gamma veiligheidsglas is in voorraad en maakt het mogelijk, door zijn gelaagde structuur, dat het glas niet uiteenspat bij glasbreuk en optimaal bestand is tegen agressie.

Vanaf 2012 geeft een investering voor beveiligen van een woning tegen inbraak of brand, recht op een belastingsvermindering tot 50% met een maximum van 710 euro.Types STRATOBEL en STRATOPHONE komen in aanmerking voor deze belastingsvermindering.

Zie www.besafe.be.

Gehard of half gehard (durci ) glas

Klare of decoratieve scheidingswanden voor industriële of particuliere toepassingen gecombineerd met veiligheidsglas gelaagd of gehard, geven eveneens recht op de belastingsvermindering.

Akoestisch glas.

Dubbel glas met een asymmetrische samenstelling en gevuld met een speciaal gas in de spouw met als doelstelling het lawaai zoveel mogelijk buiten te houden.
Daarenboven ook combineerbaar met veiligheidsglas.

Beide beglazingen kunnen naast veiligheid en akoestiek ook nog gecombineerd worden met thermisch isolerende, zonnewerende en esthetische functies.

Zonwerend glas.

Reflecterende beglazingen waarvan de positie van de coating van het grootste belang is, want zij bepaald niet alleen de tint van de beglazing maar ook haar technische prestaties.
Afhankelijk van de energetische absorptie is het sterk aan te bevelen de beglazing te harden of thermisch te versterken.

Voor het plaatsen van uw glaswerken staan 5 gemotiveerde ploegen ter beschikking. Op die manier kan De Grom een snelle en correcte service verlenen bij plaatsing, na glasschade door inbraak of vandalisme.